Type something and hit enter

author photo
By On


Assalamualaikum .

 hari ni tergerak nak berblogwalking .

jadinya aku buat segmen ni untuk memudah kan kita semua berblogwalking ! hehe

syaratnya :

1. Follow blog aku , kalau rajin like page aku kat sblah kanan ni k ^^
2. buat entri , letak banner atas ni dan link kan ke entri ni .

tajuk entri : Segmen : Blogwalking 10 Jam !

3. tinggalkan link entri korang dekat tmpt komen bawah ni ya !!

senarai blog yg join akan di update selepas segmen tamat .

bermula dari sekarng !! hehe

segmen ini tamat pada 9 malam waktu Mesir bersamaan 3 pagi Malaysia(24 oct 2014) !

jom tambah kawan2 blogger !! ^^

sekian .

#kelabbloggerbenashaari

Jom komen dibawah

Comments
13 Comments

13 comments

avatar

http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

http://sepulohsen.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

http://mak-atam.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html?m=1

avatar

http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

ayu join

avatar

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

sy suda join :D
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

avatar

www.kindhearty.blogspot.com

avatar

Hye..miszhafiza.blogspot.com

avatar

Hi.. fazariffen.blogspot.com

Click to comment