Segmen : Blogwalking 10 Jam !

Share:


Assalamualaikum .

 hari ni tergerak nak berblogwalking .

jadinya aku buat segmen ni untuk memudah kan kita semua berblogwalking ! hehe

syaratnya :

1. Follow blog aku , kalau rajin like page aku kat sblah kanan ni k ^^
2. buat entri , letak banner atas ni dan link kan ke entri ni .

tajuk entri : Segmen : Blogwalking 10 Jam !

3. tinggalkan link entri korang dekat tmpt komen bawah ni ya !!

senarai blog yg join akan di update selepas segmen tamat .

bermula dari sekarng !! hehe

segmen ini tamat pada 9 malam waktu Mesir bersamaan 3 pagi Malaysia(24 oct 2014) !

jom tambah kawan2 blogger !! ^^

sekian .

#kelabbloggerbenashaari

13 comments:

  1. http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  2. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  3. http://sepulohsen.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  4. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  5. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  6. http://mak-atam.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html?m=1

    ReplyDelete
  7. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  8. http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ayu join

    ReplyDelete
  9. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  10. sy suda join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete