Type something and hit enter

author photo
By On

BEN ASHAARI



Assalamualaikum,

kejar masa nii !! haha.. ada kelas jap lagi..tkot tk sempat nak join segmen abg ben nii :P

Pengenalan diri :

Nama Muhammad Ubaidullah Bin Ismail ,
asal Pulau Pinang .
sekarang tgh melanjutkn pelajaran di Mesir dalam bidang perubatan.
Minat menulis sejak di bangku sekolah lagi .

Kelebihan blog aku :

Sebenarnya blog aku ni , aku nak ckp informative rasanya tak..mungkin sikit je kot info.. sbb banyak aku cerita pasal aku ja. tapi ada gk info mengenai tutorial blogspot. yg pernah aku buat dulu tu dpt membantu blogger baru utk menapak ^^

dan aku sentiasa harap, blogger baru dapt2 info2 mengenai blogger dari blog aku ni.dan tak lupa resepi yg aku pernah tulis dulu berdasar pengalaman memasak aku kt sini :P

Impian menjadi blogger :

hahahaha

aku mula menulis blog dari form 4(16 tahun) tapi skarang dah 21tahun . lama sgt.

dari aku syok sendiri smpai sekarang aku mencari pembaca blog aku.

yeah , aku bukan retis. so aku kena laa selalu share entri2 aku.. sbb tu menyemak wall fb aku jaa..tp ada aku kesah.. haha

aku harap aku boleh memberi inspirasi kepada setiap pembaca blog aku. itu ja impian aku. sbb melihat orang senyum lebih bermakna dari melihat orang masam muka kat kita.

mcm poyo ja kan.. haha sebenarnya aku teringin nak ada income sendiri time study ni.. at least aku tk la mnyusahkan parent aku. so, aku pun mulakan blogging dgn seriusnya.. hehe

ok la..dah panjang nii..sbnrnya aku tk suka cerita benda2 rahsia..tp aku cerita gak hari nii.. hehe..

thankz abg ben sbb memberi inspirasi buat blogger baru nak menapak mcm aku nii :3 t ada rezeki boleh jumpa en.. :)

kalau tersenarai.. bgtau ya.. hehehe

ok bye !! nak gi kelas nii.. :) doakan aku semua !!

Jom komen dibawah

Comments
16 Comments

16 comments

avatar

belajar, belajar, belajar hehe smpt pulak buka blog hehehe

avatar

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

avatar

moga terus berjaya !
Singgah dari segmen yang sama. done follow.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

avatar

Salam ukhuwah fillah ..singgah dari segmen yg sama ..happy blogging ya ..Done follow sini

avatar

salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

avatar

Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

avatar

semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com

avatar

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

avatar

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

avatar

Datang menyinggah..

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

avatar

salam blogworking.. semoga impian anda tercapai.. amin..

jemput ke blog kak yatiadam
www.yatiadam.com

avatar

done follow your blog...thanks for following mine..hehe...

avatar

Salam ukhwah..
Student lg ye...blaja rajin2..jg diri..
Smoga bjaya capai impian..
Jemput ke blog sy..
tellingstory11.blogspot.com

avatar

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

avatar

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Click to comment