Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


BEN ASHAARI



Assalamualaikum,

kejar masa nii !! haha.. ada kelas jap lagi..tkot tk sempat nak join segmen abg ben nii :P

Pengenalan diri :

Nama Muhammad Ubaidullah Bin Ismail ,
asal Pulau Pinang .
sekarang tgh melanjutkn pelajaran di Mesir dalam bidang perubatan.
Minat menulis sejak di bangku sekolah lagi .

Kelebihan blog aku :

Sebenarnya blog aku ni , aku nak ckp informative rasanya tak..mungkin sikit je kot info.. sbb banyak aku cerita pasal aku ja. tapi ada gk info mengenai tutorial blogspot. yg pernah aku buat dulu tu dpt membantu blogger baru utk menapak ^^

dan aku sentiasa harap, blogger baru dapt2 info2 mengenai blogger dari blog aku ni.dan tak lupa resepi yg aku pernah tulis dulu berdasar pengalaman memasak aku kt sini :P

Impian menjadi blogger :

hahahaha

aku mula menulis blog dari form 4(16 tahun) tapi skarang dah 21tahun . lama sgt.

dari aku syok sendiri smpai sekarang aku mencari pembaca blog aku.

yeah , aku bukan retis. so aku kena laa selalu share entri2 aku.. sbb tu menyemak wall fb aku jaa..tp ada aku kesah.. haha

aku harap aku boleh memberi inspirasi kepada setiap pembaca blog aku. itu ja impian aku. sbb melihat orang senyum lebih bermakna dari melihat orang masam muka kat kita.

mcm poyo ja kan.. haha sebenarnya aku teringin nak ada income sendiri time study ni.. at least aku tk la mnyusahkan parent aku. so, aku pun mulakan blogging dgn seriusnya.. hehe

ok la..dah panjang nii..sbnrnya aku tk suka cerita benda2 rahsia..tp aku cerita gak hari nii.. hehe..

thankz abg ben sbb memberi inspirasi buat blogger baru nak menapak mcm aku nii :3 t ada rezeki boleh jumpa en.. :)

kalau tersenarai.. bgtau ya.. hehehe

ok bye !! nak gi kelas nii.. :) doakan aku semua !!

16 comments:

  1. belajar, belajar, belajar hehe smpt pulak buka blog hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  3. moga terus berjaya !
    Singgah dari segmen yang sama. done follow.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  4. Salam ukhuwah fillah ..singgah dari segmen yg sama ..happy blogging ya ..Done follow sini

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
    By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
    Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    ReplyDelete
  7. semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. Datang menyinggah..

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  11. salam blogworking.. semoga impian anda tercapai.. amin..

    jemput ke blog kak yatiadam
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  12. done follow your blog...thanks for following mine..hehe...

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah..
    Student lg ye...blaja rajin2..jg diri..
    Smoga bjaya capai impian..
    Jemput ke blog sy..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.