Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

Share:

Assalamualaikum,

hari ni ubai nak join segmen ni laa.. dah lama nak join..tp still terkira2 je.. hehe

dalam segmen ni kena jawab 2 soalan dan satu slogan .


>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada? 

Blog Huda : bnyak info dan tutorial yang mampu nak tarik minat blogger newbie cam aku ni ^^

blog Azwar :blog cantik dan simple dan bnyak segmen yg di joinnya.. hehe

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

dapat banyak kawan baru  dan dapt release streesss.. hehe

 >> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) -

Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana....

kerana blog mama banyak info dan cara penyampaian yg santai seperti seorang  ibu melayan anaknya.. tenang je baca

____________________________________________________ .

hehe.. maaf kalau ada yg tersinggung ke apa k..

sekian.

7 comments:

  1. good luck ubai !

    nurul pon join jugak Ga ni, :)

    http://thisischentaku.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete
  2. salam.
    ubai, sy tag ubai untuk liebster award.
    jemput join sama dan jawab soalan sy. :)

    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  3. Good luck ubaid! Awar datang blogwalking senarai peserta. Thanks sudi join okay, done follow u :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete