Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

21 September 2014


Assalamualaikum,

hari ni ubai nak join segmen ni laa.. dah lama nak join..tp still terkira2 je.. hehe

dalam segmen ni kena jawab 2 soalan dan satu slogan .


>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada? 

Blog Huda : bnyak info dan tutorial yang mampu nak tarik minat blogger newbie cam aku ni ^^

blog Azwar :blog cantik dan simple dan bnyak segmen yg di joinnya.. hehe

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

dapat banyak kawan baru  dan dapt release streesss.. hehe

 >> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) -

Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana....

kerana blog mama banyak info dan cara penyampaian yg santai seperti seorang  ibu melayan anaknya.. tenang je baca

____________________________________________________ .

hehe.. maaf kalau ada yg tersinggung ke apa k..

sekian.

7 ulasan:

  1. good luck ubai !

    nurul pon join jugak Ga ni, :)

    http://thisischentaku.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    BalasPadam
  2. salam.
    ubai, sy tag ubai untuk liebster award.
    jemput join sama dan jawab soalan sy. :)

    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    BalasPadam
  3. Good luck ubaid! Awar datang blogwalking senarai peserta. Thanks sudi join okay, done follow u :)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    BalasPadam
  5. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    BalasPadam
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    BalasPadam

Kataubaid© .