Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza


Assalamualaikum,

hari ni ubai nak join segmen ni laa.. dah lama nak join..tp still terkira2 je.. hehe

dalam segmen ni kena jawab 2 soalan dan satu slogan .


>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada? 

Blog Huda : bnyak info dan tutorial yang mampu nak tarik minat blogger newbie cam aku ni ^^

blog Azwar :blog cantik dan simple dan bnyak segmen yg di joinnya.. hehe

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

dapat banyak kawan baru  dan dapt release streesss.. hehe

 >> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) -

Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana....

kerana blog mama banyak info dan cara penyampaian yg santai seperti seorang  ibu melayan anaknya.. tenang je baca

____________________________________________________ .

hehe.. maaf kalau ada yg tersinggung ke apa k..

sekian.

{ 7 comments.. read them below or add one }

Nurul Ain Nurul Ain September 22, 2014 at 10:24 AM
good luck ubai !

nurul pon join jugak Ga ni, :)

http://thisischentaku.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html
farhana mohamad farhana mohamad September 22, 2014 at 3:37 PM
salam.
ubai, sy tag ubai untuk liebster award.
jemput join sama dan jawab soalan sy. :)

http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html
Azwar Syuhada Azwar Syuhada September 29, 2014 at 11:18 PM
Good luck ubaid! Awar datang blogwalking senarai peserta. Thanks sudi join okay, done follow u :)
Nur Farahuda Nur Farahuda September 30, 2014 at 9:27 PM
Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid October 1, 2014 at 7:06 AM
semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..
fadhil eda fadhil eda November 20, 2014 at 2:39 PM
singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)