Assalamualaikum !!

banyaknya orang join segmen ni !! wah2.

so, aku pun join laa.. syarat2 pun senang je.. huhu

jom join ngan aku !! boleh BLogwalking kt blog aku !!

jemput2 ^_^

323

24 Comments

  1. Terima kasih sudi join segmen KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. Singgah meh, dari segmen yang sama. Good luck!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan,
    Jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segment yang sama.. saya dah follow awak ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  7. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff Churp2)

    ReplyDelete
  8. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  9. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini...selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  11. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  12. hai!! dila datang ke mari..
    jemput datang ke blog :D


    http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/perempuan-yang-baik-untuk-lelaki-yang.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  14. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama. :) salam kenal

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  16. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  17. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  18. Salam...
    Blogwalking singgah sini semoga berjaya

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  19. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  20. Singgah cni.. sy pun join segmen sama.. good luck yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  21. Salam,
    Singgah dari segmen yang sama
    Done follow sini
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum, wawa datang singgah dari segmen yg sama ni :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  23. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post