Pemenang Segmen Summer Break Kataubaid 2014 !!


Assalamualaikum,

alhamdulillah , segala puji bagi Allah tuhan sekalian alam yg telah mengizinkan diri ini menuliskan entri ini ^_^

hehe, ayat skema lak kan.

pertamanya, aku minta maaf sebab lambat keluarkan senarai pemenang ni .

pemenang2nya adalah :

pemenang tasbih digital :)

4 blog yang tersenarai dalam bloglist kataubaid ^^

blog yang bernumber : 8 , 12 , 6 & 3

tahniah kepada pemenang !!

sila semak number blog anda di -- > http://kataubaid.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking_25.html

bagi yang menang hadiah tasbih digital tu , anda di minta utk pm kan details di bawah ke page kataubaid k ^_^

Nama :
URL blog :
Alamat :

selepas di tuntut, hadiah akan di hantar ke rumah anda ^^

semua pemenang di bilih oleh encik random.org !! ^_^

terima kasih kepada yang sudi join k, maaf sgt sebab lambat update pemenang ni..sepatutnya bulan 7 dah kluar tapi bulan 8 lak yg keluar.. ermm..semoga kekurangan mcm ni dpt aku atasi utk next segmen.

maaf zahir dan batin ^^

thankz smua !!

sekian.

p/s : akhirnya keluar juga !!alhamdulillah tag kawan2 yg menang k ^^



4 comments:

Powered by Blogger.