Type something and hit enter

author photo
By On


Assalamualaikum

hari ni nak join giveaway la pulak.

nak ubah angin mmonsun barat daya.. cewDismissahh.. hehe

ayway aku suka banner atas ni.. teringin nak try buat cm tu.

nak buat cmna..masih amatur lagi kan.

ok. berbalik pada segmen. *melalut panjang lak aku ni .

hadiah pertama adalah power bank.

sebnarnya aku memang dari dulu nk benda tu.tpi tak dpt2 lgi.. kot2 sebelum aku balik mesir ni..boleh dapat ke.. boleh guna msa smpi airport sana ..

so, aku nak tag sapa eh ??

jeng jeng jeng




OK. done!!

kalau nak join.. klik banner tu k !!

sekian.

p/s : bila ada segmen tak yah update entri .. huhu

Jom komen dibawah

Comments
6 Comments

6 comments

avatar

hai.. gud luck..
syaz singgah dr GA yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

avatar

terima kasih sudi join.
pernyertaan awak dah diterima.
nanti mohon alert dengan list participation ye
btw good luck :D

avatar

gudluck ye... datang dari segmen yang sama... BLOG JINDRISSKA

avatar

done follow! :D salam persahabatan ye!

avatar

saya datang dari segmen yg sama! good luck untuk awak~

xx http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

Click to comment