Mini Merdeka Giveaway



Assalamualaikum

hari ni nak join giveaway la pulak.

nak ubah angin mmonsun barat daya.. cewDismissahh.. hehe

ayway aku suka banner atas ni.. teringin nak try buat cm tu.

nak buat cmna..masih amatur lagi kan.

ok. berbalik pada segmen. *melalut panjang lak aku ni .

hadiah pertama adalah power bank.

sebnarnya aku memang dari dulu nk benda tu.tpi tak dpt2 lgi.. kot2 sebelum aku balik mesir ni..boleh dapat ke.. boleh guna msa smpi airport sana ..

so, aku nak tag sapa eh ??

jeng jeng jeng




OK. done!!

kalau nak join.. klik banner tu k !!

sekian.

p/s : bila ada segmen tak yah update entri .. huhu

6 ulasan:

  1. hai.. gud luck..
    syaz singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam
  2. terima kasih sudi join.
    pernyertaan awak dah diterima.
    nanti mohon alert dengan list participation ye
    btw good luck :D

    BalasPadam
  3. gudluck ye... datang dari segmen yang sama... BLOG JINDRISSKA

    BalasPadam
  4. done follow! :D salam persahabatan ye!

    BalasPadam
  5. saya datang dari segmen yg sama! good luck untuk awak~

    xx http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.