Germany Juara Piala Dunia 2014 !


Assalamualaikum ,

kita juara !!

Mario Gotze melengkapkan  pesta world cup 2014 dengan jaringnya pada waktu kecederaan .

sekali gus membawa German utk menjuari world cup 2014 .

syabas dan tahniah buat team german .

tak sia - sia aku beli jersi german . huhu

penantian selama 24 tahun ber akhir hari ini .

tidak lupa juga buat legend Miroslav Klose yg telah memintas ronalda(brazil) dalam angka jaringan gol .

excited sgt smpai tak tau nak tulis apa .

 hehe.. apa pun nak ingtkan, jgn lupa sahabat2 kita di gaza yg  sedang berdepan dgn zionis laknatullah .

semoga Allah beri kemenangan kpd tentera islam.

amiiin.. 

selamat bekerja !!

sekian .

1 comment:

Powered by Blogger.