Final World Cup di rumah !

Assalamualaikum !

sekarang tengah berlangsung final piala dunia 2014 yg berlangsung di brazil.

hari ni aku tgk bola di rumah aku kat msia !!

hehe..

tapi aku tgk sorang gak. adik aku ni dah tido dah sebelum start game lagi . hehe

tapi overall game malam ni boleh di katakan agak hambar.

argentina defending dia mantap . german attacking pun mantap gak.

tak tau nak predict sapa menang.

tapi aku fan german so, aku pilih german la & sbnrnya fan belanda..kihkihkih

hello, aku bukan lalang k.. final belanda tak masuk , so, aku pilih la german.. hehe

sapa yg sokong spain tu ..skrng sokong apa ?? weekk..

oklah game dah start tu..masa tambhan..jom tgk !! jgn lupa qiamullail !! zikir ke baca al-quran dan sahur !! k

sekian.

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.