Segmen Blogwalking : Edisi Summer Break !!

Share:
Assalamualaikum !

Alhamdulillah, setelah sekian lama nak buat segmen, akhirnya terbuat juga.

saja jerr nak isi waktu berbaki di mesir ni sebelum balik msia bulan julai nanti.

segmen ni mudah jer sebab aku memang tak suka segmen2 yang complicated dan susah .

objective buat segmen ni utk mengeratkan hubungan antara blogger tak kira baru atau lama .

di samping menambah kenalan blogger ^^


syarat-syarat :

1. Mesti ada Blog :)

2. Follow Blog aku ni .

3. like Page ni dan page Kami Sayang Islam

4. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking Summer Break " dan letakkan banner kat atas tu dlm entri korang dan link kan ke entri ni .lagi satu letakkan jumlah follower korang masa korang update entri tu k

5. paste kan link korang kat ruangan komen kat bawah ni k .

tu je syarat2nya .

yang lain tu, korang kena Blogwalking ke blog(peserta) lain dan di wajibkan meninggalkan jejak (follow blog atau komen kat entri tersebut.) korang kat blog tu . nanti aku akan check k ^^ *sbb tak da keja nak buat.. huhu

hadiah pula ?? eh, ubai nak bagi hadiah ?? klau nak sponsor pm ubai k ^^

hadiah dari kataubaid.blogspot.com

1. 1x Tasbih digital
2. Bloglist Julai 2014 ( 5 Blog )
3. Mungkin bertambah kalau ada rezeki lain ^^ 

Tarikh  : Bermula Pada 17 June 2014 hingga 30 June 2014

peringatan : Segmen ini akan di batalkan jika penyertaan tidak melebihi 30 penyertaan selepas tarikh tutup nanti.
senarai peserta akan di update kemudian .

itu je la stkt ini. keep update k dgn blog aku ^^

sekian, selamat bersegmen !!

p/s : harap2 ada yang sudi join

23 ulasan:

  1. http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  2. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

    #Welcome back to Malaysia :)

    BalasPadam
  3. sy join segmen ubai.

    http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  4. join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  5. SALAM..JOIN

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  6. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  7. done join :)
    http://thedyans110.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  8. join :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  9. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  10. bismillah saya join :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  11. Salam kenal dari ROs.. Ros dah follow.. Ros join segmen ni :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  12. Join
    http://travellogdin.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

    BalasPadam
  13. join...

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summerbreak.html

    BalasPadam
  14. http://www.aimisyahirah.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  15. join ^__^

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

    BalasPadam
  16. N datang join.. dah follow jugak.. selamat BW semua :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  17. salam...saya dah autopublished untuk hari sabtu punya....28 Jun 2014

    BalasPadam
  18. saya join...nanti hari isnin saya link ke sini.

    BalasPadam
  19. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    BalasPadam
  20. http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

    BalasPadam
  21. Segmen yang menarik. Semoga berjaya. Jangan lupa singgah artikel terbaru saya CARA MUDAH UNTUK 1 JUTA BACKLINK ! Terima Kasih !

    BalasPadam