Segmen Blogwalking : Edisi Summer Break !!

Assalamualaikum !

Alhamdulillah, setelah sekian lama nak buat segmen, akhirnya terbuat juga.

saja jerr nak isi waktu berbaki di mesir ni sebelum balik msia bulan julai nanti.

segmen ni mudah jer sebab aku memang tak suka segmen2 yang complicated dan susah .

objective buat segmen ni utk mengeratkan hubungan antara blogger tak kira baru atau lama .

di samping menambah kenalan blogger ^^


syarat-syarat :

1. Mesti ada Blog :)

2. Follow Blog aku ni .

3. like Page ni dan page Kami Sayang Islam

4. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking Summer Break " dan letakkan banner kat atas tu dlm entri korang dan link kan ke entri ni .lagi satu letakkan jumlah follower korang masa korang update entri tu k

5. paste kan link korang kat ruangan komen kat bawah ni k .

tu je syarat2nya .

yang lain tu, korang kena Blogwalking ke blog(peserta) lain dan di wajibkan meninggalkan jejak (follow blog atau komen kat entri tersebut.) korang kat blog tu . nanti aku akan check k ^^ *sbb tak da keja nak buat.. huhu

hadiah pula ?? eh, ubai nak bagi hadiah ?? klau nak sponsor pm ubai k ^^

hadiah dari kataubaid.blogspot.com

1. 1x Tasbih digital
2. Bloglist Julai 2014 ( 5 Blog )
3. Mungkin bertambah kalau ada rezeki lain ^^ 

Tarikh  : Bermula Pada 17 June 2014 hingga 30 June 2014

peringatan : Segmen ini akan di batalkan jika penyertaan tidak melebihi 30 penyertaan selepas tarikh tutup nanti.
senarai peserta akan di update kemudian .

itu je la stkt ini. keep update k dgn blog aku ^^

sekian, selamat bersegmen !!

p/s : harap2 ada yang sudi join

{ 23 comments.. read them below or add one }

Syuhada Salleh Syuhada Salleh June 18, 2014 at 1:23 AM
http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK June 18, 2014 at 5:56 AM
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

#Welcome back to Malaysia :)
farhana mohamad farhana mohamad June 18, 2014 at 11:40 AM
sy join segmen ubai.

http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
nor nazliana nor nazliana June 18, 2014 at 1:17 PM
join
http://adna2029.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR June 18, 2014 at 1:39 PM
SALAM..JOIN

http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
azman Arsad azman Arsad June 18, 2014 at 4:06 PM
saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Dyan The Quickers Dyan The Quickers June 18, 2014 at 4:49 PM
done join :)
http://thedyans110.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Karimah Zulkafali Karimah Zulkafali June 18, 2014 at 5:09 PM
join :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Anisyamir Leejo Anisyamir Leejo June 18, 2014 at 9:08 PM
http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Aisha Fauzi Aisha Fauzi June 18, 2014 at 9:31 PM
bismillah saya join :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
ros_reeza ros_reeza June 25, 2014 at 10:45 AM
Salam kenal dari ROs.. Ros dah follow.. Ros join segmen ni :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
MAT NOR MAT NOR June 25, 2014 at 12:39 PM
Join
http://travellogdin.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html
nor_farihan nor_farihan June 25, 2014 at 4:39 PM
join...

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summerbreak.html
Misya (Aimi Syahirah) Misya (Aimi Syahirah) June 25, 2014 at 5:09 PM
http://www.aimisyahirah.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
NuR IzZaTi NuR IzZaTi June 25, 2014 at 5:47 PM
join ^__^

http://nurizzati0920.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html
MissNadia MissNadia June 26, 2014 at 12:55 PM
N datang join.. dah follow jugak.. selamat BW semua :D

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim June 27, 2014 at 7:02 PM
salam...saya dah autopublished untuk hari sabtu punya....28 Jun 2014
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim June 27, 2014 at 7:02 PM
saya join...nanti hari isnin saya link ke sini.
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim June 30, 2014 at 6:39 PM
http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html
Sya Nissa Sya Nissa June 30, 2014 at 9:51 PM
http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html
ISU SEMASA ISU SEMASA July 2, 2014 at 11:43 AM
Segmen yang menarik. Semoga berjaya. Jangan lupa singgah artikel terbaru saya CARA MUDAH UNTUK 1 JUTA BACKLINK ! Terima Kasih !

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)