Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum !

Alhamdulillah, setelah sekian lama nak buat segmen, akhirnya terbuat juga.

saja jerr nak isi waktu berbaki di mesir ni sebelum balik msia bulan julai nanti.

segmen ni mudah jer sebab aku memang tak suka segmen2 yang complicated dan susah .

objective buat segmen ni utk mengeratkan hubungan antara blogger tak kira baru atau lama .

di samping menambah kenalan blogger ^^


syarat-syarat :

1. Mesti ada Blog :)

2. Follow Blog aku ni .

3. like Page ni dan page Kami Sayang Islam

4. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking Summer Break " dan letakkan banner kat atas tu dlm entri korang dan link kan ke entri ni .lagi satu letakkan jumlah follower korang masa korang update entri tu k

5. paste kan link korang kat ruangan komen kat bawah ni k .

tu je syarat2nya .

yang lain tu, korang kena Blogwalking ke blog(peserta) lain dan di wajibkan meninggalkan jejak (follow blog atau komen kat entri tersebut.) korang kat blog tu . nanti aku akan check k ^^ *sbb tak da keja nak buat.. huhu

hadiah pula ?? eh, ubai nak bagi hadiah ?? klau nak sponsor pm ubai k ^^

hadiah dari kataubaid.blogspot.com

1. 1x Tasbih digital
2. Bloglist Julai 2014 ( 5 Blog )
3. Mungkin bertambah kalau ada rezeki lain ^^ 

Tarikh  : Bermula Pada 17 June 2014 hingga 30 June 2014

peringatan : Segmen ini akan di batalkan jika penyertaan tidak melebihi 30 penyertaan selepas tarikh tutup nanti.
senarai peserta akan di update kemudian .

itu je la stkt ini. keep update k dgn blog aku ^^

sekian, selamat bersegmen !!

p/s : harap2 ada yang sudi join

Jom komen dibawah

Comments
22 Comments

22 comments

avatar

http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

#Welcome back to Malaysia :)

avatar

sy join segmen ubai.

http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

join
http://adna2029.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

SALAM..JOIN

http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

done join :)
http://thedyans110.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

join :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

bismillah saya join :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

Salam kenal dari ROs.. Ros dah follow.. Ros join segmen ni :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

Join
http://travellogdin.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

avatar

join...

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summerbreak.html

avatar

http://www.aimisyahirah.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

join ^__^

http://nurizzati0920.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

avatar

N datang join.. dah follow jugak.. selamat BW semua :D

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

salam...saya dah autopublished untuk hari sabtu punya....28 Jun 2014

avatar

saya join...nanti hari isnin saya link ke sini.

avatar

http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

avatar

http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-edisi-summer-break.html

Click to comment