Recents in Beach

Segmen Blogwalking By DayangDeno


Assalamualaikum !!

kali ni kak dayang deno lak buat segmen .. jom join !!

lama kak dayang deno tak buat segmen..tgk2  ada segmen..trus aku join ^^

jom join sama2

Post a Comment

22 Comments

  1. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  3. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  4. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  5. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Sambil tu, dah follow sini #296 Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html Kalau boleh, mintak tolong comment di entry tu. Wish me goodluck ke .. TQVM

    ReplyDelete


  7. Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

    Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

    ReplyDelete
  8. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. assalam.. datang dari segmen yang sama .. bw here

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  12. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  13. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  14. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama..dah follow sini =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    ReplyDelete
  19. datang sini dari segmen deno :D done follow

    http://diarijejakahangat.com

    ReplyDelete
  20. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete