Segmen Bloglist Mac 2014 Kataubaid

18 Februari 2014

Assalamualaikum !!




insyaallah hari ni aku nak lancarkan segmen bloglist untuk bulan Mac nanti. memandangkan aku dah skip 2 bulan utk bloglist. so aku nak hidupkan balik segmen ni.. hehe

jadi syarat2nya mudah dan dah biasa korang buat pun ^_^

1. Follow blog aku ni dan blog budak gemuk

2. LIKE PAGE 1  & PAGE 2 & Page Zon Kuliah

3. Buat entri dan letakkan banner kat atas tu kat entri korang dan backlink ke entri ni k .tajuk entri " Segmen Bloglist Mac 2014 Kataubaid "

4. tinggalkan link blog korang kat bawah ni yer..

5. senyum skit.. hehehe

pemenang  akan di umumkan selepas tarikh tutup segmen !!

pemenang  juga akan berada dalam senarai bloglist kataubaid yang baru bagi bulan MAC 2014 !!

sekian, xoxo :P

harap2 ada yang sudi join ^_^

4 ulasan:

  1. http://jueazrin.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-mac-2014-kataubaid.html

    BalasPadam
  2. selamat berjaya...nanti saya join

    BalasPadam
  3. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-mac-2014.html

    Saya join....

    BalasPadam
  4. Alamak tak perasan der segmen ni. Huhu..

    BalasPadam

Kataubaid© .