Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum !!




insyaallah hari ni aku nak lancarkan segmen bloglist untuk bulan Mac nanti. memandangkan aku dah skip 2 bulan utk bloglist. so aku nak hidupkan balik segmen ni.. hehe

jadi syarat2nya mudah dan dah biasa korang buat pun ^_^

1. Follow blog aku ni dan blog budak gemuk

2. LIKE PAGE 1  & PAGE 2 & Page Zon Kuliah

3. Buat entri dan letakkan banner kat atas tu kat entri korang dan backlink ke entri ni k .tajuk entri " Segmen Bloglist Mac 2014 Kataubaid "

4. tinggalkan link blog korang kat bawah ni yer..

5. senyum skit.. hehehe

pemenang  akan di umumkan selepas tarikh tutup segmen !!

pemenang  juga akan berada dalam senarai bloglist kataubaid yang baru bagi bulan MAC 2014 !!

sekian, xoxo :P

harap2 ada yang sudi join ^_^

4 comments

avatar

http://jueazrin.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-mac-2014-kataubaid.html

avatar

selamat berjaya...nanti saya join

avatar

http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-mac-2014.html

Saya join....

avatar

Alamak tak perasan der segmen ni. Huhu..

Click to comment