Segmen yang tak di minati oleh kataubaid

Share:

Assalamualaikum

Apa khabar

hari ni , aku bukan nak buat segmen ke apa.. hehe..

aku just nak bgtau sikit jerr..

kalau aku nak joined segmen kan..

mesti aku akn tgk syarat-syarat dia..

kalau syarat dia simple jerr..aku suka utk join

contoh :

" follow blog penganjur and then buat entry "

simple as ABC.. hehe

tapi kalau bnyak syarat dia 

contoh :

" Follow blog A, B, C dan setrusnya..lpas tu like page yg bnyak gilaa tu "

maaf lerr, aku memang malas gilaa.. haha..tmbah2 internet laak slow lgi laa..

bukan nak kritik pun.. cuma nak share jerr.. klu nk buat tk salah.

sbb t ada jaa yg joined kan..

so, sorry laa klau mnyinggung perasaan korang..

nanti aku nak keluarkan segmen aku lakk..lama menyepikan diri :)

sekian , xoxo



p/s : jom like page kataubaid :) -->

2 ulasan:

  1. sama la..tapi kalau hadiah awesome pun sanggup jugak follow satu2..hihi
    Jemput join segmen Yumida ni ubai...simple je: Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

    BalasPadam